nieuws vanaf de sch-10 - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van familie rog - WaarBenJij.nu nieuws vanaf de sch-10 - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van familie rog - WaarBenJij.nu

nieuws vanaf de sch-10

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg familie

05 Februari 2010 | Denemarken, Kopenhagen

Ja hoor daar is ze weer onze vliegende reporter met een nieuwe blog...met de zojuist ontvangen info per postDUIF!!

Gisteren was er een ingelaste klus-dag aan boord van de sch-10
De kookketel was kapot dus onze broers mochten weer even lassen(er is de afgelopen maanden nog niet geklust namelijk)
Ook vertelde ze dat de temperatuur van het viswater op dit moment 1,8 graden en tegen de kust 0,7 dit hebben zij nog niet eerder meegemaakt.
Zij zullen morgenavond Cuxhaven binnen varen want vrijwel alle andere havens zijn dichtgevroren.Zelfs de Deense Ferry vaart niet!!!
Ook is er een treurige mededeling..want de vierde man van de sch-10 zal niet vaak meer te zien zijn op de kotter..erg jammer maar zij zijn zeer blij voor hem dat hij gister een goed bericht heeft gehad.
Zoals Bar zonet zei:vrienden-af want hij zal er zelfs op vrijdag niet meer wezen..!!
Grapje natuurlijk want je kent die "rogjes"toch??hahaaha
Nou dit was het weer even als er weer verse berichten worden binnen gevlogen laat ik het jullie direkt weten.

• 05 Februari 2010 - 13:16

Heleen Groen:

Wel makkelijk die lage temteraturen hoef je de vis niet meer in te vriezen.
    Werkze mannen.
    Groetjes Heleen

• 05 Februari 2010 - 14:32

Alysse:

hoi Papa :P
    het is nu vrijdag meestal ben je al thuis !
    hoe moet dat nou ?
    en weekend zonder jou ??
    xxx alysse

• 05 Februari 2010 - 19:01

Marjan&lotte:

Hoi papa,kouwe klus voor jullie lees ik.
    Nu ben je er morgen niet als we patatjes gaan eten..jammmer
    Namens mama en mij een hele dikke kus en hou van jou,liefs Lotte

• 06 Februari 2010 - 08:20

Jullie Liefste Neef:

Klussen? Volgens mij komt de kotter nu groen terug!
    Hou je haaks, goeie stoom!

• 06 Februari 2010 - 11:02

Piet Guyt:

Hey,jongens hebben jullie niks anders te doen dan een beetje op die pc spelen zie dat je dat ding vol met garent vangt gr.piet.

• 06 Februari 2010 - 15:54

Vrouw Van...:

ff voor de duidelijkheid..de jongens kunnen zelf niks op de site schrijven dat kan ik alleen ...

• 07 Februari 2010 - 19:10

Wim Harteveld:

Hoi gebroeders Rog,
    Jullie zijn toch niet met een vakantiereisje bezig. Eerst Helgoland, misschien wel een tripje met de ferry, nu liggen jullie nog in Busum, en straks zoals ik lees naar Legoland.Gelukkig weten we wel beter, ik wens jullie veel sterkte in de ijzige kou, en natuurlijk veel geluk.
    Groetjes Wim

• 08 Februari 2010 - 15:23

Cobie:

ha lieve neven,ik wens jullie een goede visserij.denk aan jullie.o ja jullie moeten de groetjes van oma hebben.xxx

• 08 Februari 2010 - 20:35

Dees:

hhahaahaha overal wordt de site bekeken!!
    Zelfs de omliggende kotters lezen het!
    Nog maar een paar daagjes dan komen de mannen weer richting Scheveningen!!!

• 08 Februari 2010 - 20:36

Dees:

o ja...heeft iemand papa A al gezien???
    Hij wordt nog steeds vermist!!

• 09 Februari 2010 - 05:51

Arie VdH:

Volgens mij is er weer een grote stroomstoring op Kattuk....

• 09 Februari 2010 - 10:33

Danny:

tsja... dat heb je met die looie kabels

• 09 Februari 2010 - 10:38

Duivenmelker:

Brrr wat zal het koud zijn daarzo! Gelukkig is het alweer maandag dus dat schiet al op. Haha Bar, de laarzen zijn inmiddels binnen hoor :) Moest het toch een beetje vieren. Vrijdag is er een duivenfeestje in het brouwcafe (alleen voor mannen) dus mocht je zin hebben in een biertje...

Vang ze!!!

• 09 Februari 2010 - 11:49

een DUIVENFEESTJE?????
    Nou lekker zeg is ie net thuis gaat ie weer weg..hahaha daar moet ik even over nadenken!!

Weer een stroomstoring is KAtwijk meen je niet..Barry zou zeggen dat merken ze toch niet want ze schijten toch al in het donker!!!(schevenings grapje)

• 10 Februari 2010 - 18:23

Wim Harteveld:

Nog een uurtje stomen, en Cuxhaven wordt aangedaan.
    Tis weekend, en tijd om eens naar huis te gaan.
    Fijn weekend.
    Wim

• 10 Februari 2010 - 21:21

Dees:

nou Wim dat liep allemaal wat minder voorspoedig hoor,ze liepen vast in het ijs en moesten wachten op het tij...en dan weer proberen om erin te komen.
    Dan hebben Ment en Anton er inplaats van 4 uur rijden en wel 11 uur overgedaan!!
    Nu een nachtje slapen en dan morgen met frisse moed de reis naar huis volbrengen.

• 11 Februari 2010 - 08:32

Anton B.:

Ik zit hier an de haven van cuxhaven lekker een makreeltje te roken!

Waar dat wachten al niet goed voor is.

• 11 Februari 2010 - 15:12

Dees:

nou lekker voor jullie dat hebben jullie wel verdiend na een rit van ruim 13 uur!!!
    nu bijna thuis!!

• 11 Februari 2010 - 17:21

Duivenmelkert:

En eindelijk...de mannen zijn nu echt thuis! Naar alle waarschijnlijkheid zal een update van de laatste dagen snel volgen.

• 11 Februari 2010 - 20:10

Erwin:

mannen eindelijk thuis:P
    ik doe alvast het licht aan in katwijk

• 12 Februari 2010 - 08:40

Eline:

hey broers welkom thuis!! ik kijk met verwachting uit naar de nieuwe blog vol van pesoonlijke ervaringen!!:D:D xx jullie liefste zusje!!

• 12 Februari 2010 - 08:50

Barry:

elein het duurt even want we zijn het wachtwoord vergeten kan even geen nieuwe blog schijfen. eventjes geduld.

• 12 Februari 2010 - 08:53

Barry:

vanmiddag voor avond eten gaat hij de lucht in'' scheveningse tijd'' he

• 12 Februari 2010 - 09:03

Eline:

hoe kan je dat nou vergeten dan broertje

• 12 Februari 2010 - 09:22

Welkom thuis!
    Zit ik echt een week in spanning voor het volgende blog. Wat zullen ze nu allemaal meegemaakt hebben..... vergeten ze het wachtwoord(?!)

• 12 Februari 2010 - 10:02

Barry:

nou ja vergeten het is geloof ik onze trouwdatum maar die ben ik vergeten en dees is er niet. heb al 20 keer geprobeert

• 12 Februari 2010 - 10:02

• 12 Februari 2010 - 10:16

M&I:

Hahaha dat meen je niet! Je hebt je ook veel te druk gemaakt om je eerste EI!!!!!!! Zittie inmiddels al onder het zand?

Ik zou zeggen: gewoon blijven proberen :) Heb je ook nog foto's gemaakt?

• 12 Februari 2010 - 10:28

Arie VdH:

Ben je wel getrouwd dan?