het ultieme vakantie-gevoel - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van familie rog - WaarBenJij.nu het ultieme vakantie-gevoel - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van familie rog - WaarBenJij.nu

het ultieme vakantie-gevoel

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg familie

23 Juli 2010 | Nederland, Scheveningen

oke jullie hebben gewonnen.Dus hier even een nieuwe blog.Een van de laatste reactie's stond er:Je krijgt wat je verdient" of zo iets.Daar ben ik het zeer zeker niet mee eens.Maaar toch deze week hebben we het aardig getroffen moet ik zeggen.Hadden we een paar dagen eerder hier geweest dan hadden we een aardige windhoos meegemaakt.Er waren hier op het park alleen al 179 bomen omgewaaid.Het duurde al met al nog geen tien minuten.En er werd hier op het park ook gelijk door de intercom doorgegeven,dat er een windhoos aan zal komen om 19.00 uur en dat iedereen voorzorgsmaatregelen moest nemen enz enz.Gelijk daarop werd er gezegd dat er om 19.00.uur een mini playbackshow was en dat alle kinderen van harte welkom waren.Soms valt het mee soms valt het tegen,Niette weten dat het zo erg zal zijn zeker 30 mensen moesten naar het ziekenhuis.Maar ja.Als ik ga vertellen wat we vannacht hier hebben meegemaakt ach ach.Dat wil je niet weten.Wij waren om 01.00 uur nog buiten aan het klaverjassen.Tot we op een veldje verder iemand zo hard hoorde gillen. Ik dacht of er wordt iemand vermoord,of er is er een aan het bevallen.We gooiden de kaarten neer en zijn er heen gerend.Stoten ik eerst nog me teen zeg.Maar we verdaagde gewoon in een soapserie.Wat ik daar allemaal gezien heb ohoh wat een zooitje.Maar ja dat kan ik wel vertellen maar sommige dingen moet je gewoon gezien hebben.Maarja ik dacht dat wordt wel moeilijk twee weken zonder me broers en scheveningen enz enz.Maar nu ik hier ben, denk ik daar wel weer anders over.nou de groeten van hier.Voor de rest is het hier geen reet aan.Dus blijf lekker allemaal in scheveningen en laat die rogjes maar lekker met rust de ballen..

• 23 Juli 2010 - 08:32

Eerste!!

• 23 Juli 2010 - 08:35

AvdH:

Ik krijg net beelden van die soap binnen. Vrij heftig hoor!!
    Geniet met mate daar!

• 23 Juli 2010 - 11:24

J. R. Van Der Harst:

Tweede telt dat ook?!

• 23 Juli 2010 - 11:25

wat een verhaal!
    ik heb net bij arie de beelden gezien... maar dat is inderdaad vrij heftig! zoiets ken alleen maar in limburg gebeuren

als het een beetje meezit dan zitten jullie nog in het 8 uur journaal vanavond

• 23 Juli 2010 - 11:30

J. R. Van Der Harst:

Trouwens, ik zag er zojuist op teletekst ook een bericht over. Maar dat is me nog al wat inderdaad!
    Des ondanks, Goeie vakantie verders!

• 23 Juli 2010 - 12:04

Mart Smeets:

Ik kan mij best voorstellen dat zo'n verhaal kwijt moet, het zal je maar overkomen.

Ik wist trouwens niet dat Hans en Grietje naar Limburg waren! Schaamteloos om daar ook de hele buurt wakker te houden! Wat een rare gekke jongen is dat toch, mag ik dat zeggen ja natuurlijk mag ik dat zo zeggen. Ik ga nu iets heel geks zeggen, kan dat, ja dat kan, ik ga hier als een hele grote meneer tegen jou zeggen: patat. En nog eens, patat.

• 23 Juli 2010 - 15:14

Ome Dick:

de mensen die naast het centrum wonen zijn op kerstavond ook al eens uit hun slaap gehouden

• 24 Juli 2010 - 11:41

Ik:

dan ben je echt gek !!
    rare mensen heb je

• 26 Juli 2010 - 13:14

Verkeersregelaar:

en ik het verkeer maar regelen in mijn oranje hesje:(

• 26 Juli 2010 - 20:34

test

• 26 Juli 2010 - 20:36

test test pokkeding

• 27 Juli 2010 - 08:35

Ed:

Misschien is het voor het geluid even handig als we testen! of je even tot 3 kan tellen!

• 27 Juli 2010 - 10:31

kun je me horen Ed???

ik sta bij de rooie vlag

en ik ben klaar

• 27 Juli 2010 - 17:29

Koos:

Ja, je staat bij die rode vlag. Maar kan je mij nu horen of niet

• 28 Juli 2010 - 07:58

Ed:

Ik heb dat heel goed verstaan Koos!

• 28 Juli 2010 - 10:50

Koos:

Ed??? kun je misschien ook even een oranje hesje aantrekken? want die vlag staat midden op de weg!

• 29 Juli 2010 - 06:48

Ed,:

Ja, maar Koos ik heb geen oranje hesje. Wat moet ik daan aan?

• 30 Juli 2010 - 02:48

J R Van Der Harst:

Wij kunnen jou prima verstaan Koos het mag zelfs een heel stuk zachter.

• 30 Juli 2010 - 09:10

Martin Pollie:

Zeg van der Harst zou jij niet eens ons land gaan verdedigen! In plaats van die mensen hier een beetje lastig te gaan zitte vallen, aardige meneer.

Leuke site trouwens!

• 30 Juli 2010 - 10:16

Martin Pollie:

Het is wel jammer dat er andere mensen zijn die onterecht namen gebruiken.Het is wel een teken van zwakte.

• 30 Juli 2010 - 13:57

Pollie:

Zeg het moet niet gekker worden hier! Mijn vader gaat zich ook bemoeien met de zeer boeiende blog, en toch ook wel het meest intellectuele discussie forum van Scheveningen en omstreken, mag ik dat zo zeggen, ja dat mag ik zo zeggen!

Je bent van harte welkom! Ook fijn dat je ons binnenkort gaat uitnodigen voor "De grote meneer Pollie BBQ", dan kunnen alle leden van dit blog elkaar ook eens in levende lijven elkaar treffen.

Pollie Junior (De Nachtburgemeester)

• 30 Juli 2010 - 15:10

Verkeersregelaar:

zal ik alvast mijn oranje hesje uit de kast halen? je weet immers maar nooit wie dr komen....

• 30 Juli 2010 - 17:53

Diny:

Hoe zijn de onkosten van die 'Pollie BBQ' eigenlijk geregeld?! Zijn jullie altijd budgetneutraal uitgekomen?!
    Wij hebben namelijk binnenkort ook een BBQ maar ik heb het idee dat wij opgelicht worden door bepaalde jeugdige lieden welke een aandeel hebben in de organisatie hiervan.
    Vandaar dat ik wat informatie aan het inwinnen ben hoe andere dit, wellicht professioneler, hebben aangepakt.

• 30 Juli 2010 - 21:24

Ex-BBQër:

nou zeg dat wel...ik heb nog steeds geen kaarten!
    Ik snap best dat die 2 jongens niet veel te doen hebben maar waar blijven mijn kaarten??

• 30 Juli 2010 - 23:05

...:

Je hebt altijd van die mensen die alles beter weten. Maar bang zijn dat ze zelf moe worden..

• 31 Juli 2010 - 08:15

J R Van Der Harst:

Zolang ze de barbeque maar niet op het strand organiseren, er satéhsaus (pindasaus of satésaaus mag ook) en voldoende stokbrood is, vind ik alles best!

• 31 Juli 2010 - 10:57

Anti-Thaborraan:

Meneer Pollie sr. van harte met uw 75e verjaardag!

• 04 Augustus 2010 - 10:04

..:

Zo gaat meneer van der Harst ook nog eisen stellen? Waren andere bbq's niet goed voor meneer?

Ik zou zeggen treed in de bbq commissie en wees eens blij dat je te eten krijgt:P

• 04 Augustus 2010 - 20:01

Danny:

er is nog niet veel gebeurd hier zeg... ik denk nou kheb een week niet gekeken...dr zal wel heel wat bijgekomen zijn,... maar het valt tegen!

maar dat is ook wat zeg! diegene die nog geen bbq kaarten heeft woont zeker in Duindorp...
    die paar dames die daar gaan lopen die nemen zomaar ff 5 weken vakantie...! :p

maargoed het komt goed! (denk ik).
    we gaan trouwes bbqen op het terein achter het centrum... want daar legt lekker zand dus heb je ook geen last dat het in de fik ken vliegen!

• 04 Augustus 2010 - 20:14

Eline:

Joh Spaans ga jij lekker vissen!

• 04 Augustus 2010 - 20:17

Dees:

elien...heb je al uitslag????
    Ik wel ...morgen maar ff langs dokter Oetker

• 04 Augustus 2010 - 20:21

Eline:

ik moet zeggen nu ik alweer 2 uutjes op Scheveningen ben neemt het iets af, ik kijk het nog een dagje aan.

• 04 Augustus 2010 - 20:29

Danny:

joh elien ik doe tenminste wat nuttigs! jullie gaan een dagje naar kattuk... nee daar heb je wat aan!

• 04 Augustus 2010 - 22:36

Eline:

en krijg je nog uitslag van ook:P

Goede vangst Spaans!

• 04 Augustus 2010 - 22:36

Elien:

broerlief heb je vanacht de wacht?

• 04 Augustus 2010 - 23:22

Verkeersregelaar:

sta ik zojuist in Spa het verkeer te regelen zie ik ineens de nachtburgermeester van Scheveningen in zijn blote klavots lopen ik begreep dat ie dat wel vaker doet met andere site bezoekers

• 05 Augustus 2010 - 00:02

Elien:

Schei eens uit!!! Had hij wel een oranje hesje aan?

• 05 Augustus 2010 - 03:46

Barry:

ja elien tuurlijk heb ik snachts de wacht.Hebben hier geen baantje als Danny van 9.00 tot 16.00 uur.Hoe veel uur werk hij nou echt in een week.En die uren de hij koffie drinkt tellen ze dat gewoon er bijop, hoe werkt dat aan de wal.Ze vader heb ook al zo baantje, op die tram.Vraag me wel is af hoe dat inelkaar zit op die tram.Ze werken 8 uur.Dan doen ze een rit of acht.Bij iedere rit staan ze aan het eindpunt 20 minuten stil.Bij iederen halte staan ze zeker een minuut stil.De stoplichten en zo nieteens meegerekend.Als je 40 jaar gewerkt heb , heb je er eigenlijk maar een jaar of 5 opzitten.Wel een versleten reed.En dan komt die andere broer er nog is aan, ik weet niet wat die gaat doen.Het lijk me wel een geschikt figuur om in zo hokje te zitten.Die je wel is zie staan op de hoek van de straat.Dan tellen ze hoeveel auto,s er voorbij gaan.Maar ja Elien ik dwaal af moet je wat weten dan???

• 05 Augustus 2010 - 06:15

Eline:

nou Bar ik zit in de nachtdienst en ik dacht vanacht ff bij te kletsen via de site!

maarhe nu ben ik net thuis en ga ik lkkr me bedje opzoeken! trusten Bar!

• 05 Augustus 2010 - 09:49

Barry:

Morgen avond is er een gigantisch groot feest ..Het moet echt heel groot opgezet wezen.Is nou net jammer dat ik niet kan.Moet iemand mij kaartje hebben.ik hoor het wel grVoor de rest gaat alles goed hier aan boord.Nog een weekje mag ik weer naar huis.Morgen stap Krijn er af en kom me Broer er op.Lijkt lang nog een weekje.Maar gisteren vertrok Laura met haar guppie voor 2.5 jaar.Ze ging hier net een 12 mijl bezuiden ons langs.Zal ze onder weg nog een guppie tegen komen.wat denken jullie.Ik heb wel zo me menig er over,maar die zullen jullie wel niet willen weten..over en sluiten. ps wie denk dat ze het gaat redden.

• 05 Augustus 2010 - 14:12

Eline:

nou ik hou me hart en beetje vast, als je in een grote storm terecht komt.....

maar vooral de eenzaamheid
    2,5 jaar in je uppie op een guppie... wil je toch niet aan denken!

• 05 Augustus 2010 - 14:26

Irvy:

Dat kind is gek

• 05 Augustus 2010 - 16:42

AvdH:

Op welk stukje reageer je nu eigenlijk Irf?;)

• 05 Augustus 2010 - 17:28

Dees:

ik vind het ook onverantwoordt hoor...ze is bijna 15!!!
    Belachelijk!!

• 05 Augustus 2010 - 22:38

Eline:

broerlief nog de wacht deze nacht?

• 06 Augustus 2010 - 05:23

AvdH:

Zo Spaans, en jij denkt dat ik voor me plezier morgen gaat varen met 90% kans op neerslag??......NEE de mazzel!!!!

• 06 Augustus 2010 - 07:05

Eline:

kunnen we het niet gewoon aflassen!

• 06 Augustus 2010 - 07:33

AvdH:

Lijkt me een goed idee. Je bedoelt toch voor altijd?!!

• 06 Augustus 2010 - 12:39

ja precies! voor altijd.
    Tradities zijn er om verbroken te worden!!

• 06 Augustus 2010 - 14:55

Pollie:

Aflassen? Geen sprake van, jullie kunnen toch wel tegen een beetje regen!

• 06 Augustus 2010 - 15:04

P.Paulusma:

misschien een regenpak of een paraplu een idee!
    Oat moarn

• 06 Augustus 2010 - 15:43

AvdH:

Lekker thuis blijven is een veel beter idee! Het wordt net zoals voorgaande jaren KANSLOOS.. en ik blijf er maar weer intrappen. Het moet een keer afgelopen zijn....

• 06 Augustus 2010 - 16:30

Eline:

Arie we zitten weer op 1 lijn!! Ik kan me precies zo'n zelfde moment herinneren, zaten we in het congresgebouw!
    Toen hebben we ook een belangrijke traditie verbroken!
    En daar heb ik nog steeds geen spijt van!

• 06 Augustus 2010 - 17:24

Dees:

weet Danny al dat jullie het hebben afgelast?
    Lijkt me wel handig als hij het weet...dan kan die het bier uit de koelkast halen en de wijn!

• 06 Augustus 2010 - 17:26

P.Paulusma2:

Of een regenjas,zuidwester,lieslaarzen,regenscherm.windscherm,parasol,partytent...

• 06 Augustus 2010 - 19:58

Danny:

zeg ehh ik ben niet voor ajax dus we lassen niks af! die lui uit amsterdam kenne ook nooit tege een spatje regen... maar dat begint er bij jullie ook al aardig op te lijken! en dat zegt dan ik kom uit scheveningen?!?! schei is uit! wat een watjes zeg!

• 07 Augustus 2010 - 06:58

Eline:

Dan zegt er een in de loop van de dag opklaringen..... om 23:00uur 's avonds bedoeld hij zeker...

wat een ellende..

• 07 Augustus 2010 - 07:04

Het is tijd voor plan B

• 07 Augustus 2010 - 07:05

een B plan Yes!!!!
    vertel wat houdt het in??

• 07 Augustus 2010 - 07:15

Eline:

Ik zal alvast op voorhand een eerste verslag van de dag tikken:

10 uur verzamelen in de regen bij de kerk..
    Schot kom om 10:30uur

uiteindeijk zit ik om 11 uur op die camping kan ik een uur gaan wachten op de rest

ik spreek uit ervaring....

• 07 Augustus 2010 - 07:22

AvdH:

Het regent het het bliksemt ...lalalalalalalalalalalla.. lalalala lalalala......lala het regent meters sinas lalallalalala.... ik heb er nu al zin in!! Wordt echt een TOPDAG~!!!!!!!

• 07 Augustus 2010 - 18:03

Rob De Nijs:

Zachtjes tikt de regen op m'n BBQ...

• 07 Augustus 2010 - 18:56

Dees:

volgens mij is het gestopt met regenen?
    Ik hoor net dat er nog nooit zoveel regen is gevallen op 1 dag!!
    Prima dag om te varen en BBQën toch?

• 07 Augustus 2010 - 21:05

Trotyl:

Ja, ja ik ben d 'r weer. Goeie vakantie gehad allemaal hoop ik. De Leukemeergangers ook weer terug zie ik. En de jaarlijkse KaagBBQ heeft ook weer succesvol plaats gevonden vernam ik. Of is het gourmetten geworden?!
    Anyway..., wacht ik met spanning op de nieuwe blog. "Mayday...,mayday" zou een interessant verhaal kunnen zijn.

• 08 Augustus 2010 - 14:22

Danny:

goh wat leuk! een site reunie...
    nou ik wil best wel mee, maar dan moet het natuurlijk niet al te veel kosten he! ik heb maar het salaris van een ambtenaar

• 08 Augustus 2010 - 15:12

J R Van Der Harst:

Ik zou ook wel mee willen, maar ja als je Rijksambtenaar bent moet je gewoon weer werken morgen, dus helaas.
    Maar in ieder geval 'viel Spass'!