Daar zijn ze weer!!!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg familie
14 Maart 2010 | Denemarken, Kopenhagen
Zo we leggen weer in scheveningen,en bennen aan het overschakelen. Temperaturen gaan weer omhoog.En nog een aantal weken komen ze weer hoor.Wie de tongen?Nee die zijn er hopelijk al.Maar bedoel de prenters (opstappers).Hee,roepen ze op de kant kan ik een reisje mee.We hebben ze in die 20 jaar zien komen en gaan.Ik kan er een boek over schrijven.Vaak bekenden maar ook mensen via via, via, via, zal die is meemogen.Zo hadden we er een mee die zij binnen twee trekken ,nou ik heb het al gezien het is allemaal routine werk.De rest van de week zagen we hem niet meer.Of die kapper die bijna over boord viel met ze fotocamera,kon hem nog net tegen houden.Het was er een met een raar loopje en dat kan je op zee niet hebben.Of die prenter die snachts boven kwam en vroeg wat die lichten waren ,we zeiden dat we voor engeland lagen.Die begon te huilen van de heimwee.Niet te weten dat we voor Scheveningen lagen.Het record van slapen staat nog steeds op die van Wim Harteveld aan een stuk door 24 uur in de kooi er uit om te pissen en weer 24 uur aan een stuk door leggen knorren.En dan Maarten den Dulk (Maart de Kaja)die dacht slim te zijn die nam ze twee zoons mee.Ze konden met ze drieën nog niet op tegen een Rogje.Een aan dek en twee in de brug ze wisselden erkaar gewoon af,wel een grote mond maar weinig daden.Later kwamen we ze vrouw tegen die had twee weken niks aan hem gehad.Wat ook lachen was dat we er een mee kregen die al meer als 20 jaar op een Hektrawler voer,en zo zeeziek als een hond was.En die iedere trek vroeg gaan we al naar binnen onbegrijpelijk vond ik dat.Ja als je heel het jaar met drie broers zit is het ook wel is gezellig,even een ander praatje niettan!!Maar we hebben er vorig jaar ook een dikke vriend aan over gehouden.Onze Duiven Ment.Die nu zelf ook een website gaat bijhouden.WaarzijnmeDuiven nu.nl Dan vliegen er een paar weg,of ze rennen weg,kruipen weg.Ik ben nu voor hem aan het Broeien.Het is gewoon een toestand.Hoop dat ze enige echte Duif Irvy maar niet weg rent.Nou de groetje over en sluiten
14 Maart 2010 - 21:27
Enige Echte Duif:
Hoeh-hoeh.....Die enige echte Duif is hij straks ook kwijt, want dat is er zo eentje die ook eens mee wil met een tochtje :)
Fijn dat jullie weer in Scheveningen liggen, toch een stukje vertrouwder als je op zondag eventjes langs de haven rijdt en gewoon de 10 ziet liggen.
15 Maart 2010 - 12:37
Jaap Slaapveel:
Ik dacht dat ik veel kon slapen maar 24 uur achter elkaar.Dat noem ik pas echt Z.S.B -
15 Maart 2010 - 17:35
Danny:
Was dat de kapper van Kees de Jong -
15 Maart 2010 - 18:21
Zusje:
broerlief ik mag toch wel een dagje mee? -
15 Maart 2010 - 20:44
Erwin:
nou mannen
ik zit weer te genieten van al die blogs.
haha ja je zal best wat meemaken met al die zoetwater matrozen die een dagje meegaan. jullie worden nog een soort togo;)
zozo 24 uur slapen stamt die Harteveld af van de vd harsten? je zou toch zeggen dat ken alleen een vd harst haha
top Bar dat jij voor me kameraad wil broeden bij zijn ouders mag ie namelijk niet meer broeden erg kinderachtig he...hebben ze zo'n pracht villa op de westduinweg met een tuin van 10 ha.
wellicht ken je aan boord ook nog een paar hokjes plaatsen
nou ik zie jullie snel weer voor de kattukse kust voorbij peddelen
vangse deze week
15 Maart 2010 - 21:04
Barry:
hee Erwin
Ja je ziet toch wel is die reclame van die auto,s met zo ster in het voorraam.Man me broer die woon aan de overkant bij Ment.Die zit om de duivenklap met die ellende. Die heb meer sterren in ze raam dan in heel de melkweg bijelkaar.Zal is zorgen dat onze ment goeie beesten krijg.Want hoorden dat er mensen op ze werk voor hem wilden broeien maar dat word hem niet... -
15 Maart 2010 - 21:07
Barry:
hee Erwin
16 Maart 2010 - 07:09
Duifje:
Zusje :) wij gaan samen meee! Dat zouden we geloof ik al doen sinds Oeganda...Kom maar op met die datumprikker ;) -
16 Maart 2010 - 16:42
Dees:
elientje durft denk ik niet ze is bang dat ze zeeziek wordt!!!
Wel leuk een keertje met staandewant mee!!Allemaal tongen hahaha -
17 Maart 2010 - 13:37
Zusje:
Bij een windkracht tot max 2 en een graad of 25 (zodat we smorgens overboord naar strand kunnen zwemmen) ga ik mee!!
zal die dag dit jaar komen... -
17 Maart 2010 - 20:36
Dees:
vast wel zusje...
En met onze goede voornemens zwem je zo naar strand hahahaaha en dan kan je OP de handdoek gaan liggen!!
18 Maart 2010 - 15:59
Prenter:
ik ben ook weleens meegeweest met de sch-10 en moet zeggen dat het altijd lachen is met die Rogjes!! -
18 Maart 2010 - 17:29
Zeevalk:
In plaats van duivenmelkers verhaaltjes nu weer eens iets over de SCH 10 zelf. Vandaag, donderdag 18 maart 2010, is de nieuwe staandewant nettenbak in bedrijf gesteld. Kijk voor een eerste foto op AIS. Rest volgt later via de webmaster. De Drie Gebroeders zijn in hun nopjes met hun nieuwe aanwinst. Dat zij er veel plezier aan mogen beleven, is mijn mijn wens voor hen. Inzegening zal op een later tijdstip plaatsvinden. Eerst maar weer eens vissen want het is maar schrapen hoor. Rogjes, succes en goede visserij toegewenst door ons allen.