wat worden ze bang!!! - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van familie rog - WaarBenJij.nu wat worden ze bang!!! - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van familie rog - WaarBenJij.nu

wat worden ze bang!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg familie

26 April 2010 | Nederland, Scheveningen

De spanningen lopen aardig op,voor de rookwedstrijd.Anton die al maanden niet op de schuur is geweest kwam van de week ineens even buurten.Ik kwam toevallig de schuur binnen lopen en betrapte Anton nieuwsgierig in me rookton.Op de vraag welke mot ik heb,gaf ik maar geen antwoord.Want ik zag dat er al aan me zak mot was gezeten.Hij lijkt zo nuchter maar ondertussen...
Ook Ment vd Harst die ze eigen volgens mij nog nooit ergens druk om heb gemaakt.Was vanavond nog even bij me.Altijd even een praatje duiven, maaar ook hier was het woord duif veranderd in Makreel.Ook ze Vader Nico vd harst die naar mijn idee toch wel iets te veel vertrouwen heeft in zijn zoon.Die denkt ook gelijk het erepodium te betreden.Maar ik moet zeggen ik heb zaterdag met die vd Harsten een verjaardag meegemaakt,en onderschat ze niet .Ze zijn met de tonnen opgegroeid.Van Kuiper tot weet ik veel wat.Zoals het bij ons vaak praatje visserij is,gaat het daar vaak over tonnen.Vroeger rookte ze ook in houten tonnen...
.Maar wij gaan van de week weer vissen de laaste nacht waren er heelveel tong aangevreten door zeehonden.Doodzonde want die tongen kan je zo weer over boord gooien.
Nou volgende week horen jullie van mij en zal de uitslag bekend worden.
O ja ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat vader A in de jury zit van de makrelenrookwedstrijd...weet iemand alvast het nummer van de Willy Sluiterstraat waar hij woont?
Want als de uitslag niet is zoals wij hopen dan zijn wij genoodzaakt hem even op te zoeken en dan die makrelen door zijn brievenbus te proppen.Ik zou het graag voor vrijdag willen weten want ik gaat er niet voor terug rijden!!!

tot horens

• 25 April 2010 - 22:31

ik geloof nummer 27!

• 26 April 2010 - 06:02

Danny:

ja 27 is het... en als je een parkeerkaart wilt hebben kan je altijd ff langs de buren van nummer 19,21,23,25,29,31,33,35,37,39,41,43,45,47,49,51,53,55,57,59,61,63,65,67 of 69 lopen

• 26 April 2010 - 06:45

Zeevalk:

Leuk hoor... Krijn 66 heeft het ook al te pakken en vroeg mij advies over de te gebruiken rookmot. Die regel ik op zijn verzoek...(?)voor hem EN zijn petekind Barry, die niet eens onder zijn eigen naam durfde in te schrijven!
    Dus bang? Ja, maar dan uit een rokershoek die je niet zou verwachten. Nog maar vijf dagen en we zullen weten of Scheveningers winnen of de sudeten Scheveningers!
    Dit is nog leuker dan de KNVB-beker.

• 26 April 2010 - 10:09

Urf:

Ik heb er gewoon alle vertrouwen in dat MIJN Ment wint :) :) :) :) MAAR natuurlijk gun ik het onze vrienden Krijn en Bar ook van harte!!!!

• 26 April 2010 - 12:23

Erwin:

nou dat wordt wat mannen
    hoogst waarschijnlijk zijn de rookpluimen in driebergen te zien.
    uiteraard heb ik mijn geld ook gezet op pyroMENTJE.als dat roken niet snel genoeg gaat dan schoeit hij ze gewoon dicht met die dakbrander van hem:P
    oo jaa heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat ment zijn mot besprenkeld met jonge jenever....doe er je voordeel mee

• 26 April 2010 - 13:00

Urf:

Mocht die rook daadwerkelijk te zien zijn in 3bergen dan is dat mooi meegenomen Schot. Kunnen wij toch nog een beetje meegenieten ;)

• 26 April 2010 - 14:17

Anoniem:

ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat de Kattekers niks op de site zetten omdat ze denken dat je ervoor moet betalen!!
    Ik kan jullie garanderen
    HET KOST NIKS !!!

• 26 April 2010 - 18:32

Eline:

hahaha niet te geloven zuinigheid kent geen tijd:P

Maareh ik heb vernomen dat er in op het kattukse programma het programma vrouw-sjouwen staat.

Misschien wat voor jou Bar?? Ik ken me nog een leuk bruiloftje herinneren....

• 26 April 2010 - 18:35

Dees:

hahaahahahaa Bar is gek op vrouw-sjouwen hahaaha
    iedere bruiloft weer hetzelfde liedje...
    Sommige vrouwen gaan al bij voorbaat rennen als ze hem zien aankomen hahaaha

• 26 April 2010 - 18:40

Pieter:

hey barry hoe is het trouwens met je duiven zijn er alle jonge soepduiven?
    en die makreel kan je beter op eten en de graten door zn brieven bus duwen heb je er veel meer aan

• 27 April 2010 - 09:40

Pollie:

Ja heren ik ga mezelf ook maar in de strijd gooien! Heb mijn ook aangemeld voor aanstaande vrijdag voor het makreel roken!

Ging overigens behoorlijk soepel! Ja natuurlijk meneer Pollie er is nog genoeg plek hoor! Maakt u zich nergens druk om wij regelen alles voor u!

• 27 April 2010 - 10:11

Urf:

Maar de zoon van de reservekoning kunnen ze daar in Kattuk natuurlijk never nooit weigeren. Als ze dat zouden doen kunnen ze beter die Oranjevereniging opheffen!

• 27 April 2010 - 10:18

Danny:

ja maar ze weten dat ze voor pollie niet bang hoeven te weze!
    die maakt toch weinig kans... die heb een rookton daar ken je half sprotje tegelijk in roke.. en dan het liefst wanneer die dinge op z'n magerst zijn
    want hij zit natuurlijk ook met het vervoer... hoe krijg je anders een normaal formaat rookton mee op je fiets?

• 27 April 2010 - 10:23

Pollie:

Ik citeer: "Maakt u zich nergens druk om wij regelen alles voor u", einde citaat.

Ga jij lekker naar Driebergen en maak je zelf eens nuttig! Oplichter!

• 27 April 2010 - 13:05

Zeevalk:

Laten we het hier wel leuk houden heren!
    Persoonlijke vetes elders maar uitpraten.
    Zo niet dan wordt u van site verwijderd!

• 27 April 2010 - 15:42

Danny:

nee daar heb je gelijk in anton!
    anders moet je dalijk weer betalen om er op te komen....

• 27 April 2010 - 15:46

Pollie:

"Nee hoor Anton, je hebt helemaal gelijk" Tsjonge Tsjonge lekker creatief weer Spaans! Maar zal het netjes houden voor Meneer Zeevalk! Dus verder commentaar laat ik maar voor mijn!

Ga even inroken voor aanstaande vrijdag!

• 27 April 2010 - 16:46

AvdH:

Het schijnt dat er een aantal Kattukers in IJsland hebben geoefend.

• 27 April 2010 - 20:32

Zeevalk:

Kan Schiphol vrijdag a.s. het vliegverkeer boven Katwijk wel omleiden, want 40 rookkasten geven hetzelde effect als die vulkaan met die moeilijke naam.

• 29 April 2010 - 10:19

Zeevalk:

Naarmate de dag van de waarheid vordert wordt het stiller op de site. Toch meer spanning dan verwacht? Het lijkt er wel op. Of zijn we ons aan het prepareren om geen flater te slaan?
    Ik zie morgen al die gespannen gezichtjes al in Katwijk, zo van nu moeten we laten zien wat we waard zijn. Dat zal nog niet meevallen met die examenvrees.
    De bekers staan al klaar dus doe je best, allemaal.
    Tot ziens op de Wurf van Katwijk.

• 29 April 2010 - 11:50

Erwin:

zeevalk ik heb begrepen dat er een kist rotte makreel klaar staat op de Wurf in kattuk speciaal voor de scheveningers. hier ligt dus nog een uitdaging om dit lekker te laten smaken.ik begreep dat ment al 3 dagen niet heeft geslapen maar ik denk dat dit door de zenuwen van het roken komt, maar omdat hij urf 4 dagen moet missen??
    als hij maar niet die makrelen in de fik laat vliegen.als hij met zijn gedachten in driebergen is.......want dan is de enigste kans op de kampioens titel vergooit
    nou mannen ik gaat vannaaf die takke kinderen vermaken op kamp ik wens jullie veel succes en ik hoor de sterke verhalen wel weer

mzzzllllll

• 29 April 2010 - 15:13

Zeevalk:

Wie nog een uitvlucht voor morgen heeft gezocht, er is een herkansing op zaterdag 22 mei 2010 in het kader van de "Week van de Zee" op de boulevard van Noordwijk nabij de vuurtoren.
    Inschrijving morgen, 30 april, tijdens de Katwijkse rookwedstrijd. Men komt bij u langs met het inschrijfformulier, vul het in en laat zien wie de beste gestoomde makreel kan maken.
    Is het niet in Katwijk, dan toch in Noordwijk, Schollekoppen.
    Maak het waar! Succes en veel plezier toegewenst door de enig echte Zeevalk.
    Vergeet uw foto en/of videocamera niet om de sterke verhalen in beeld te kunnen brengen. Misschien wel op deze site!

• 29 April 2010 - 16:17

Eline:

Ik merk hier al een lichte twijfel aan de Scheveningse deskundigheid??

• 29 April 2010 - 21:21

Zeevalk:

Nee, ik hoef niet te twijfelen aan mijn deskundigheid, want zonder te pochen, ik heb al enkele Katwijkse-bekers in huis staan.
    Weliswaar zonder grote oren, maar toch erkening van mijn kunnen in deze.
    Ook de bazar in "Ons Centrum" vraagt mij elk jaar terug, niet omdat ik het zo slecht doe, neem ik aan. Genoeg eigen roem. Nu is het de beurt aan anderen.
    De SCH 10 ligt op dit moment, donderdag 29 april 23.15 uur aan de visserij, ten noorden van Ameland. Het is voor mij de vraag of die platvissen (Rogjes)morgen op tijd in Katwijk kunnen zijn. Maar de honneurs worden door Krijn 66 waargenomen, dus hulde voor die man. Moedig hem aan en voorzien hem van alle mogelijke bijstand.
    Succes Krijn, ook van een outsider! De Zeevalk.

• 30 April 2010 - 07:02

Heel veel succes mannen!
    Natuurlijk kom ik jullie straks een stuk lood onder de riem steken.

Je kan het maar bij je hebben in Kattuk!

Nu nog wakker worden met een bakkie koffie @ zo richting Katwijk

• 30 April 2010 - 19:01

Zeevalk:

Nou Scheveningen heeft z'n terechte winnaar.
    Krijn 66 is TWEEDE geworden in een wedstrijd van 40 deelnemers.
    Van harte proficiat, het is je echt gegund, het waren goudhanen, eerlijk is eerlijk.
    Ook z'n petekind Barry deelt in die eer want zij deden het gezamenlijk. Dus ook Barry gefeliciteerd met je gewenste en behaalde overwinning.
    Er zijn foto's gemaakt dus e.e.a. is vastgelegd voor het nageslacht.
    Zullen t.z.t. op de site verschijnen.

• 01 Mei 2010 - 09:45

Eline:

Bar schrijf je dit weekend een verslag van de rookwedstrijd?

ik wacht met smart