nieuwe week ,nieuwe kansen...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg familie
07 Maart 2010 | Denemarken, Kopenhagen
Je begint te tikken maar je weet nog niet wat je gaat tikken, dat ga ik nu terplekken bedenken.Vande week waren we weer garnalen aan vissen.En met de dag leg je weer met ze allen te drijven wachten op de donker.De garnalen zitten met helder water lekker onder het zand bang dat ze worden opgegeten.Met de donker komen ze te voorschijn en gaan ze op zoek naar eten.Je zal zowat denken dat ze aan het "Vasten" zijn.Maar zo zet je de netten weer voor de donker uit.En zo deed de TH-10 dit vandeweek ook,maar het ging even niet zoals het moest gaan deze keer.De schipper van de TH-10 is de vader van Pieter,ALbert-Baai.En je kan alles zeggen van deze Schipper,maar ondanks dat er Polen aan dek staan staat de Veiligheid bij hem nog steeds op nummer 1.
Bij het wegvieren van de netten brak ineens de vislijn,en dat is wel even schikken.Gelukig liep alles goed af en hing de Jomper nog in het Keltouw.Kijk als je kinderen nieuwe schoenen geef,dan zijn ze de eerste week altijd even aan het poetsen, als ze buiten zijn geweest.Maar na een week of drie dan zeg je doe die ouwe rot schoenen uit,je heb toch nieuwe.Uhh maar dit zijn me nieuwe mam zeggen ze dan...En zo is het met Vislijnen niet he, dan zeg je na een paar maanden nog steed dat je nieuwe heb.Dus wat hier nou precies aan de hand was,misschien ergens bekneld gezeten of zoiets.En zo maak je allemaal wel is wat mee,als alles dan maar goed afloopt.Maar hierbij staat even een filmpje die je kan bekijken op Youtube.We zijn daar Kabeljauw aan het vissen op wrakken Jan 2010.We hopen over een paar weekjes weer over te kunnen schakelen op tong.Groetjes de rogjes
08 Maart 2010 - 13:40
Dees:
ff testen of iedere de nieuwe blog ziet!! -
08 Maart 2010 - 18:57
Barry T:
Leuk filmpiee, je ziet wel wie er werkt en wie niet he hahaha -
08 Maart 2010 - 20:27
je hebt goed opgelet Bar..hahaha -
08 Maart 2010 - 20:28
je hebt goed opgelet Bar..hahaha -
10 Maart 2010 - 17:05
Pieter:
hoi
de Baaijtjes worden beroemd jaja we komen hier ook al voorbij
groetjes -
10 Maart 2010 - 17:44
hahaha ja idd...
De mannen zijn onderweg naar Scheveningen ,morgen zijn ze er!!